Våra Pågående Projekt


Jönköping, Sverige
Torps Gård
Jönköping, Sverige
Lunden
Trosa, Sverige
Emils Backe
Örebro, Sverige
Hästhagen

Våra Avslutade Projekt


Örebro, Sverige
Fjölebro
I den växande stadsdelen Fjölebro i Kalmar uppförde vi ett bostadsrättsområde om 22 stycken 2- och 2,5 vånings radhus. På bostadens framsida finner ni en uteplats i soligt sydvästläge med plattsättning och asfalterad p-plats. Baksidan av huset njuter man av en altan med tillhörande gräsmatta. Projektet färdigställdes under 2019.
Örebro, Sverige
Vombaten
I stadsdelen Kungsängen i Jönköping uppfördes 17st bostadsrättsradhus, 14 stycken i 2-plan och 3 stycken i 2,5-plan. Samtliga har en egen liten oas i form av baksida mot syd/väst samt att 2,5-planen har en terrass om 17 kvadratmeter i syd/väst med en otrolig utsikt. Projektet färdigställdes under 2018.
Örebro, Sverige
Bredbandet
Slutfördes 2014
Örebro, Sverige
Edel
Vintern 2015 slutfördes 25 stycken välplanerade radhus i 2-plan. Samtliga radhus var 112,8 kvm med en mindre lekpark för rekreation och gemenskap. Radhusprojektet ligger i det växande bostadsområdet Ormesta i Örebro.
Örebro, Sverige
Mariestaden
Slutfördes 2015
Örebro, Sverige
Ormesta Park
Vårt hittills största projekt som slutfördes sommaren 2017. Där uppfördes 95 bostadsrättsradhus intill ett naturreservat i Örebro. Där 11 radhus består av 2,5 plan och har då en terrass om 17 kvadratmeter med utsikt ut över naturreservatet Oset. Här uppfördes en gemensam lekplats för stor som liten i områdets kärna.
Örebro, Sverige
Guldfisken
Sommaren 2015 slutfördes 20 stycken 2-plansradhus om 112,8 kvm. Samtliga med uteplats mot söder alternativt väster. I områdets mitt skapades öven en mindre lekplats för rekreation och gemenskap. Radhusområdet ligger i stadsdelen Södra Lindhult i Örebro.
Örebro, Sverige
Tälningen
Sommaren 2016 slutfördes bostadsrättsförening Tälningen i populära stadsdelen Näsby i Örebro. Där samtliga 24 radhus har egen uteplats i syd/västläge. Radhusen har 2 våningar och generös utforming från standard med exempelvis golvvärme på hela våning 1, HTH kök, helkaklade badrum osv.
Örebro, Sverige
Mållången
I stadsdelen Näsby i Örebro uppfördes 10 stycken radhus i 2-plan. Samtliga har en generös framsida i sydvästläge där häckar, förråd och mindre spaljéer avgränsar mot grannen tillsammans med en rekreationsplats på respektive baksida.
Örebro, Sverige
Övre Tomta
I Vintrosa strax utanför Örebro färdigställde vi 22 stycken 2-plansradhus i naturskönt och barnvänligt kvarter under 2019. Samtliga 22 radhus är utrustade med en hög standard från start med bl.a. kök från HTH, en generös tilltagen uteplats och gräsmatta med förutsättning för att skapa sin egna oas. Föreningen har närhet till såväl barnomsorg, skola, matbutik och café.
Örebro, Sverige
Storgatan 10
Färdigställdes 2016
Örebro, Sverige
Storgatan 12
Färdigställdes 2018
Örebro, Sverige
Oset Park
Färdigställdes 2017
Örebro, Sverige
Valsaren
Färdigställdes 2016